Γιόχανσον: "Περάσαμε δύσκολα, αλλά... νίκη με τον Ολυμπιακό"

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα - Η πλάκα για την κούρσα του Γιόχανσον

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το απόγευμα στο Ολυμπιακό στάδιο, σε μια μάχη γοήτρου περισσότερο που, όμως, δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν τους.

Οι μεν “πράσινοι” θα κυνηγήσουν μια νίκη εντυπώσεων, ίσως και ουσίας αν φιλοδοξούν να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης και οι δε “ερυθρόλευκοι” μια εμφάνιση ψυχωμένη και πειστική, προς επιβεβαίωση όλων όσοι εκτιμούν ότι το έργο του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε καλό δρόμο.

Η άποψη του Σουηδού αμυντικού του “τριφυλλιού” Ματίας Γιόχανσον όπως την κατέθεσε στην Real News” είναι η εξής:

“Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό. Και ιδίως στα ντέρμπι, το κίνητρο όλων μας γίνεται πιο ισχυρό. Περάσαμε δύσκολα το τελευταίο διάστημα, όμως νομίζω ότι σιγά σιγά ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθηση και τον εαυτό μας.

Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο πιο σοβαροί και ανταγωνιστικοί γίνεται, επιδιώκοντας το αποτέλεσμα εκείνο που θα δώσει χαρά τόσο σε εμάς, όσο και στον κόσμο μας που για άλλη μια φορά θα είναι δίπλα μας, για να μας στηρίξει και να μας χαρίσει δύναμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Με την ΑΕΚ, που επίσης αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο, διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα και το ίδιο προφανώς θα επιχειρήσουμε σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να δουλεύουμε ως ομάδα και ότι όποιος κι αν παίζει δίνει το 100% γι’ αυτήν”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News