Γι' αυτό ο Πιτίνο έθεσε το θέμα «ριμπάουντ»

Πιτίνο για Κιλπάτρικ: «Τον ξέρω καλά, είναι σκληρός - Δεν μου άρεσε η φυσική κατάσταση των παικτών μου»

Προτεραιότητα για τον Ρικ Πιτίνο τις τελευταίες μέρες έχει η βελτίωση του Παναθηναϊκού στον τομέα των ριμπάουντ (αμυντικών/επιθετικών).

Το «τριφύλλι» έφθασε μια ανάσα από τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, αλλά υστέρησε σημαντικά στο θέμα των ριμπάουντ. Αυτό ήταν κάτι που τόνισε και ο Ρικ Πιτίνο, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη μεταγραφή του Άντριαν Πέιν στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός προπονητής ανέφερε ότι ο Πέιν διαθέτει τα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει το «τριφύλλι» να κλείσει αυτή τη βαθιά πληγή.

“Ο λόγος που φέραμε τον Πέιν στην ομάδα είναι γιατί, για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη ήμασταν πολύ κακοί στα ριμπάουντ. Δύο λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι ήμασταν ισόπαλοι κι έπρεπε απλά να πάρουμε τα ριμπάουντ για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Ελπίζουμε, λοιπόν, ο Πέιν να μας βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημα με τα ριμπάουντ”.

Στο Twitter αμέσως μετά: “Πρέπει να κάνουμε τους ψηλούς μας να παίρνουν τα ριμπάουντ”.

Με κάθε ευκαιρία ο Πιτίνο αναφέρει τα… ριμπάουντ. Και πως να μην το κάνει… όταν χάνονται τσάμπα παιχνίδια μεγάλης σημαντικότητας. Μέχρι και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Μπαρτσελόνα σήκωσε όρθιο από την αγανάκτησή του!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News