Φάρσα Ιωαννίδη σε Γκατσίνοβιτς και ατελείωτο... γλέντι: «Γράφουν πως έκανες φάουλ!» (vid)

Φάρσα Ιωαννίδη σε Γκατσίνοβιτς και ατελείωτο... γλέντι: «Γράφουν πως έκανες φάουλ!» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της ταινίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε live βιντεοκλήση στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και βρήκε την ευκαιρία να «γλεντήσει» όσους αμφισβητούν ακόμα το αν ήταν πέναλτι στον Σέρβο στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας φορ έκλεψε την παράσταση στο ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ για την επιστροφή στους τίτλους. Σε αρχικό στάδιο, ανέφερε χιουμοριστικά πως «κατάλαβα ότι είχα κάνει κάτι μεγάλο. Με τα δικά μου γκολ τους πήγα στον τελικό του Κυπέλλου».

Στη συνέχεια, έκανε βιντεοκλήση στον Γκατσίνοβιτς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Που σαι μικρέ υπερπαίκτη. Είμαστε με τον Κούρμπε και μιλάμε εδώ και 15 λεπτά για την ποιότητά σου! Λένε στις εφημερίδες πως έκανες φάουλ στη φάση του πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου… αλλά το πρόσωπό σου έλεγε άλλα!».

Δείτε στο 21:00:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News