Έβαλε έξι η Μίλαν στο πρώτο φιλικό! (vid)

Έβαλε έξι η Μίλαν στο πρώτο φιλικό! (vid)

Η Μίλαν μπήκε γεμάτη άγριες διαθέσεις στη νέα σεζόν και δωροδόκησε την Προ Σέστο (ομάδα γ’ εθνικής της Ιταλίας) με έξι τεμάχια!

Με αρκετές απουσίες οι «ροσονέρι» έκαναν το πρώτο τους φιλικό «ξεμούδιασμα» για τη σεζόν, πριν ριχτούν στα… βαθιά του καλοκαιρινού τους προγράμματος (ξεκινούν με τη Ρεάλ, ολοκληρώνουν με τον Παναθηναϊκό την προετοιμασία).

Ο Μπενασέρ άνοιξε το σκορ στο 19′, ο Λεάο διπλασίασε τα τέρματα τρία λεπτά αργότερα, ο Καστιγιέχο στο 38′ έκανε το 3-0, με αυτογκόλ στο 75′ ο Σέρα ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 4-0 για τη Μίλαν, ενώ το «κερασάκι» πρόσθεσε ο 17χρονος Μίλος Κέρκεζ με διπλό «χτύπημα» στο 89′ και στο 90+1′.

Στις 31 Ιουλίου η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θα αντιμετωπίσει τη Νις και μετέπειτα, θα ξεκινήσει τη βασική της προετοιμασία με πρώτο φιλικό απέναντι στους «μερένγχες» (8/8).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News