Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό - Το δίλημμα Μπόλονι

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την «αυτοκτονία» - «Ελπίζω ότι να συνεχίσουμε καλά»

    • Ο Φραν Βέλεθ συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και διεκδικεί και μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αν αγωνιστεί ο Ισπανός τότε θα μείνει στον πάγκο ο Αλέξανδρος.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ξενόπουλος, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σαβιέρ, Καραγιάννης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News