Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Την ίδια συνταγή με το φιλικό κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αναμένεται να ακολουθήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει και πολλές επιλογές, καθώς έχουν γίνει μόλις τρεις μεταγραφές, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι «οφ» (Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μακέντα και Ιωαννίδης).

Ο Διούδης αναμένεται κάτω από την εστία, στο κέντρο της άμυνας οι Βέλεθ και Σιδεράς, ενώ στα άκρα οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Ρούμπεν, πιο μπροστά ο Βιγιαφάνιες, ενώ στις θέσεις των εξτρέμ οι Χατζηγιοβάνης και Ενγκμπακοτό με τον Καρλίτος στην επίθεση.

Η συγκεκριμένη ενδεκάδα, που δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Λοκομοτίβα, άφησε μια γλυκιά γεύση με το Τριφύλλι να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, προηγούμενο με 2-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News