Επιβεβαίωση για Στεφάν-Γκεόργκε και Παναθηναϊκό

Δύο Ρουμάνοι για Παναθηναϊκό - Τι ισχύει και τι είχε πει ο...Μπόλονι!

Οι ατζέντηδες προσπάθησαν να «ψήσουν» τον Λάσλο Μπόλονι με δύο Ρουμάνους ποδοσφαιριστές, προτείνοντας τους στο Τριφύλλι, ωστόσο, πολύ δύσκολο έως και απίθανο, φαντάζει να ασχοληθεί περαιτέρω ο σύλλογος.

Ρουμανικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει αποκάλυψη του newspao.gr για του Στεφάν και Γκεόργκε.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο το newspao.gr, oι ατζέντηδες προσπάθησαν να «ψήσουν» τον Λάσλο Μπόλονι με δύο Ρουμάνους ποδοσφαιριστές, προτείνοντας τους στο Τριφύλλι, ωστόσο, πολύ δύσκολο έως και απίθανο, φαντάζει να ασχοληθεί περαιτέρω ο σύλλογος. Κάτι που επιβεβαιώνουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με παίκτες της δικής του πατρίδας. Θέλετε, επειδή έχει ο ίδιος μια εικόνα για την αγορά στη Ρουμανία, θέλετε, επειδή οι προκάτοχοι των θέσεων στον Παναθηναϊκό (προπονητής, διευθυντής) ακολούθησαν μια τέτοια τακτική…

Οι Φλορίν Στεφάν και Βαλεντίν Γκιόργκι «έπεσαν» στο τραπέζι για το Τριφύλλι, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση.

Ο πρώτος παίζει στη θέση του αριστερού μπακ, μια θέση, στην οποία ο Παναθηναϊκός γνώρισε φθορά από την «έξοδο» του Ζαγαρίτη. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα οι Χουανκάρ και Χατζηθεοδωρίδης. Ο τελευταίος έχει συμπεριληφθεί στις τελευταίες αποστολές του Τριφυλλιού και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη.

Ο Στεφάν θεωρείται ένα από τα καλά ταλέντα του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, είναι 24 ετών και φέτος, έχει παίξει σε 11 αγώνες (2 ασίστ) με τη φανέλα της Sepsi OSK.

Όσον αφορά τον Βαλεντίν Γκιόργκι, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι από την Άστρα. Ο 23χρονος παίζει όλη την γραμμή από τα αριστερά, αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά εκεί ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει τον Μεντόζα, είτε για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι.

Συν τοις άλλοις, για τον συγκεκριμένο παίκτη ενδιαφέρονται ορισμένα αξιόλογα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Κλουζ, η Λουντογκόρετς και η Στεάουα Βουκουρεστίου. Φέτος, έχει πετύχει 4 γκολ σε 11 συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News