Επίλογος με νίκη στην Κύπρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά και απουσίες

Νέα Σαλαμίνα-Παναθηναϊκός στο τρίτο και τελευταίο φιλικό των «πράσινων» στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την χειμερινή προετοιμασία του στην Κύπρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» την Τετάρτη στις 18:30. Αυτή θα είναι η τελευταία δοκιμασία των «πρασίνων» στην Κύπρο, αφού από την επομένη, η ομάδα θα αναχωρήσει και θα επιστρέψει στη βάση της.

Στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» έχουν δώσει δύο φιλικούς αγώνες στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Κύπρο. Στο πρώτο επικράτησαν με 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά και στο δεύτερο έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 με την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, Πάφο.

Μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Βέρμπιτς, σκόραρε δις και έσωσε την παρτίδα για το «τριφύλλι».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 2HD.

Τα τελευταία αγωνιστικά νεά και ο ρέφερι

Παράπονα Γιοβάνοβιτς στους παίκτες μετά την Πάφο

Αρκετά παράπονα είχε από τους παίκτες του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λέγοντας πως δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ η Πάφος και πως δεν γίνεται να σχολιάσει το δεύτερο ημίχρονο, μιας και η κυπριακή ομάδα έβαλε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Νομίζω πως αν πρέπει να σχολιάσουμε κάτι είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και δίκαια χάναμε. Στο 2ο μέρος δεν αξίζει κριτική γιατί η Πάφος λόγω των υποχρεώσεων που έχει έβαλε νέα παιδιά. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, στο δεύτερο όχι. Έχουμε αρκετά θέματα όσων των τραυματισμών δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Πιστεύουμε πως στις επόμενες 10 μέρες θα αλλάξουν τα πράγματα θετικά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News