Επική γκάφα δημοσιογράφου - Σάστισε ο Πεδουλάκης (vid)

Πεδουλάκης: "Θέλουμε ένα ακόμη γκαρντ - Ίσως αυτή είναι η λύση για Παπαγιάννη"

Ένα απίστευτο fun story διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της media day πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.

Ένας νεαρός δημοσιογράφος από το κανάλι ΑΡΤ προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις από τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά απέτυχε παταγωδώς.

Συγκεκριμένα, επιχείρησε να πάρει μερικές απαντήσεις αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ισπανική ομάδα. Φυσικά, ο «Άρτζι» αρνήθηκε να αποκαλύψει δημοσίως τη στρατηγική του «τριφυλλιού».

Ολόκληρος ο διάλογος πραγματοποιήθηκε με αρκετές στιγμές αμηχανίας (κοφτές λέξεις, σαρδάμ, νευρικές κινήσεις, ανεβοκατεβάσματα στη φωνή).

Το αποκορύφωμα ήρθε στη συνέχεια. Αφού αποχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο άπειρος δημοσιογράφος δεν αντιλήφθηκε πως η κάμερα «έγραφε» και είπε την εξής επική ατάκα: «Σκ@τ@ τα έκανα, αλλά…», σκορπίζοντας το γέλιο.

Τη στιγμή αποθανάτισε και το δημοφιλές κανάλι, LubenTV, το οποίο αγκάλιασε το νεαρό δημοσιογράφο.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News