Επεισόδιο στη Λεωφόρο: Σοκαρισμένος ο Ντρεοσί, πώς αντέδρασε ο Μπόλονι

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Επεισόδιο σε βάρος του Λάζλο Μπόλονι δημιούργησε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, περίπου 40 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Αστέρα Τρίπολης.

Την ώρα που ο προπονητής του «τριφυλλιού» βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ επί της οδού Τσόχα όπου είχε το αυτοκίνητό του, ο οπαδός που καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια άρχισε να βρίζει τον 68χρονο τεχνικό, ζητώντας του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ανάμεσα στους οποίους ήταν κι ένας φίλος του Γενί Ενγκμπακοτό, ο οπαδός απομακρύνθηκε, συνεχίζοντας να βρίζει τον Μπόλονι.

Μάρτυρας του επεισοδίου ήταν και ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος έφυγε μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό προς το πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Μπόλονι αιφνιδιάστηκε αλλά δεν φοβήθηκε, καθώς μεγάλωσε στην κουμμουνιστική Ρουμανία υπό δύσκολες συνθήκες και δεν τρομάζει με τέτοια περιστατικά.

Από την άλλη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ντρεοσί έδειξε πιο σοκαρισμένος, αφού δεν έχει τα βιώματα του Μπόλονι, ενώ στη Γαλλία το ποδόσφαιρο είναι πιο πολιτισμένο.

Και οι δύο δείχνουν να έχουν ξεχάσει το περιστατικό και συγκεντρώνονται στο ματς με την ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News