Άλλαξε η ώρα άφιξης του Χεζόνια!

Ο Χεζόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στα «χρόνια πολλά» της ΚΑΕ! (pic)

Με μία μικρή καθυστέρηση αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας ο Μάριο Χεζόνια, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αν και αρχικά θα ήταν στην Αθήνα στις 16.45, τελικά, λόγω καθυστέρησης της πτήσης από την Φρανκφούρτη, θα είναι «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30.

Υπενθυμίζεται ότι επί γερμανικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη έγινε η πρώτη συνάντηση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, με τον Όντεντ Κάτας και τους νέους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος Κροάτης ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα, μέσω Φρανκφούρτης, ενώ η αποστολή των «πρασίνων» ταξίδευε με τελικό προορισμό το Βερολίνο, όπου αύριο, Παρασκευή (26/2, 21:00) αντιμετωπίζει την Άλμπα, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

O Χεζόνια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον νέο προπονητή του στους «πράσινους» Όντεντ Κάτας, καθώς και με τον βοηθό του Κάτας, Λίορ Λιούμπιν. Εν συνεχεία, οι δρόμοι τους χώρισαν και θα ξανασυναντηθούν άμα τη επιστροφή της «πράσινης» αποστολής από τη Γερμανία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News