Εκνευρισμένος, αλλά και προβληματισμένος ο Ομπράντοβιτς

Εκνευρισμένος, αλλά και προβληματισμένος ο Ομπράντοβιτς

Είναι από τους προπονητές που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όντας πάντα απαιτητικός. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά την άνετη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 100-80 απέναντι στην Μπεσίκτας, είχε πολλά νεύρα.

Αποδέκτες αυτών οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής ιδιαίτερα στην τέταρτη περίοδο. «Είμαι πραγματικά νευριασμένος με την εμφάνιση των νεαρών παικτών μου στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου.

[ads2]

Πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους, το προπονητικό τιμ, τη φανέλα και τον κόσμο! Αν πρέπει να σηκωθώ από τον πάγκο για να δώσω κίνητρο στους νεαρούς, τότε η ομάδα έχει τελειώσει. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους εξηγήσω τι σημαίνει να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι τυχεροί που παίζουν στο πλευρό ταλαντούχων παικτών. Αλλά δεν νιώθω πως με καταλαβαίνουν. Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο!», σημείωσε συγκεκριμένα ο Σέρβος προπονητής.

Όσο για τη «λειψανδρία» που προκαλείται στη θέση των ψηλών, μετά και τον τραυματισμό του Γιαν Βάσελι, αλλά και για το μέλλον της «Φενέρ», ο «Ζοτς» υπογράμμισε: «Πρέπει να προστατέψουμε τον Πέρο Άντιτς που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Πρέπει να είναι προσεκτικοί ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα παίξουμε 4 πολύ σημαντικά ματς σε 9 ημέρες. Κι έχουμε μόνο έναν ψηλό (σ.σ. Ούντο). Δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση σε όλη μου την προπονητική καριέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Η κατάσταση αυτή μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε τη νέα σεζόν, επειδή το format της Euroleague θα αλλάξει και πρέπει να μιλήσουμε για το επόμενο ρόστερ από τώρα, διότι δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι τη νέα χρονιά…».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο τριπλ-νταμπλ του Μπόμπι Ντίξον στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, ο Ομπράντοβιτς είπε: «Συνήθως δεν στέκομαι σε εμφανίσεις παικτών αλλά ο Μπόμπι ήταν εξαιρετικός. Έκανε triple double, φαινόμενο που είναι σπάνιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Του αξίζουν συγχαρητήρια»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News