Εδώ τον εξέθεσε η ΑΕΚ. Γιατί όχι ο Παναθηναϊκός;

Εδώ τον εξέθεσε η ΑΕΚ. Γιατί όχι ο Παναθηναϊκός;

Παρατηρείστε στο ματς με τον ΠΑΟΚ (3-0) πόσο μεθοδικά επιλέγουν οι επιθετικογενείς να επενδύσουν πάνω σε συνεργασίες και στις δύο πλευρές του χορταριού, δεξιά κι αριστερά, οι οποίες εξελίχθηκαν καταλυτικά υπέρ τους, τοποθετώντας τον φορμαρισμένο Κίκο Μακέντα στην επίθεση στην αδύνατη πλευρά του αντιπάλου.

Ο Ιταλός ήταν υποστηρικτικός για τη σωστή τήρηση των αποστάσεων, απαιτώντας απλά από τους εμπλεκόμενους στη τελική συνεργασία συμπαίκτες του, να κερδίζουν κατοχές και να του πασάρουν πάνω στο τρέξιμό του.

Ο έμπειρος επιθετικός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτή τη στιγμή δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να σκοράρει ακόμα κι αν του περάσεις ένα μαντήλι γύρω από τα μάτια. Προφανώς την φόρμα του πρέπει να την εκμεταλλευτεί ο Λάζλο Μπόλονι.

Στο Φάληρο ο φορ σου δεν πήρε μισή πάσα της προκοπής κι όμως κέρδισε το πέναλτι από τον Ρούμπεν Σεμέδο βγάζοντάς τον εκτός ισορροπίας. Επιμένοντας στην καλή χημεία που έχουν στα χαρακτηριστικά τους οι τρεις μπροστά (Βίγια-Κίκο-Χατζηγιοβάνης) ο κόουτς πρέπει να ακουμπήσει στην κοινή συνισταμένη όλων, δηλαδή στην ικανότητα τους να δημιουργήσουν και να τελειώσουν φάσεις.

Ο Άρης δεν είναι τόσο…τρομακτικός όσο ο πρωτοπόρος, θα βρεις περισσότερους χώρους στα καρέ του, εδώ τον εξέθεσε η ΑΕΚ, δεν θα μπορέσεις να τον ζορίσεις εσύ;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News