Έχει ξεψαρώσει ο Ιωαννίδης

«Κάρφωσε» και την Ισλανδία ο Ιωαννίδης!

Δεν ξέρουμε αν ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι βασικός κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά σίγουρα ο μικρός θα έχει φέτος πολλές ευκαιρίες αφού προέρχεται από καλό ντεμπούτο στην Α εθνική, συν ότι τον γουστάρει πολύ ο προπονητής.

Ο πιτσιρικάς βοηθήθηκε από την απόφαση Μπόλονι να τον βάζει πέρσι στα πλάγια, ανέπτυξε την τακτική του παιδεία και την ομαδικότητά του, βελτίωσε την τεχνική του, ξεψάρωσε για τα καλά.

Είναι δύσκολο για ένα κλασικό σέντερ φορ να τραβηχτεί κοντά στον ασβέστη όπου σου ζητείται ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στις αντιδράσεις.

Όταν κινείσαι στα πλάγια της περιοχής για να βοηθήσεις την ανάπτυξη πρέπει είτε να βλέπεις την κίνηση του μπακ, είτε εσύ ως εξτρέμ να πασάρεις με μία και να κατευθύνεσαι προς τα μέσα, είτε να ψάχνεις να βρεις χώρο να περάσεις μπάλα προς την μικρή περιοχή.

Ο Φώτης πήγε καλά στα καθήκοντά του, σε σημείο να μας εκπλήξει όλους και να αρχίσουμε να ρωτάμε λεπτομέρειες για εκείνον. Σε ένα Παναθηναϊκό πιο σχηματοποιημένο και με πιο κλασάτους χαφ ο πιτσιρικάς μπορεί φέτος να λάμψει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News