Δύσκολο έργο στην Βέροια, μα χρειάζεται το τρίποντο

Δύσκολο έργο στην Βέροια, μα χρειάζεται το τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα εκτός έδρας με την Βέροια και καλείται να ξεπεράσει την κούραση και τους πολλαπλούς τραυματισμούς. Γράφει ο Διονύσης Δημητρόπουλος

Ο Κάρλος Ζέκα, ο Κρίστοφερ Σάμπα και κατά πάσα πιθανότητα και ο Κριστιάν Λεντέσμα δε θα μπορέσουν να βοηθήσουν στον αγώνα απέναντι στην Βέροια.
[ads2]
Εκτός από τους τραυματισμούς των τριών ποδοσφαιριστών υπάρχει και η κούραση από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα στον αγώνα απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης.

Το Τριφύλλι οφείλει να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αποδεκατισμένο… να πάρει το διπλό σε ένα όχι και τόσο φιλόξενο γήπεδο. Παραδοσιακά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εύκολο έργο στην Βέροια. Είναι επίσης δεδομένο πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοπό να αγωνιστούν με στόχο να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

Συνεπώς, το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι να βρει τρόπο να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Σε περίπτωση που το πετύχει, τα πάντα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Οι πράσινοι διαθέτουν ποιοτικό υλικό και μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η νίκη είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση που χαθεί το τρίποντο, η ομάδα θα μείνει από νωρίς σχετικά πίσω στη βαθμολογία. Αν αναλογιστούμε και το δυσβάσταχτο πρόγραμμα και τους πιθανούς βαθμούς που μπορεί να χαθούν, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News