Don’t worry, be happy...

Don’t worry, be happy...

Ο Παναθηναϊκός έχει όχι έναν, αλλά δέκα λόγους να μην ανησυχεί, να είναι χαρούμενος, να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον του και να μπαίνει με το δεξί στο 2015.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιβάνοβιτς, ο αρχιτέκτονας
Ο Μαυροβούνιος χτίζει έναν νέο Παναθηναϊκό, που το μέλλον τού ανήκει και η επόμενη μέρα της ομάδας είναι εξίσου λαμπρή με εκείνες του ένδοξου παρελθόντος.
Διαμαντίδης, ο στρατηγός
Τα χρόνια βαραίνουν πια το κορμί του, αλλά η λάμψη της αξίας του δεν έχει ξεθωριάσει και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται πια να τα κάνει όλα μόνος του και μπορεί να παίρνει ανάσες τού δίνει την έξτρα τόνωση.
Ο… αντι-«3D»
Ο Αμερικανός μπορεί να δώσει στον Διαμαντίδη την ξεκούραση που χρειάζεται και να κάνει καλά στο παρκέ όλες τις δουλειές που κάνει ο «3D».
Μπατίστα, το θωρηκτό
Κάποιοι είπαν ότι ο Ουρουγουανός σέντερ μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά ο 29χρονος παίκτης τους διέψευσε. Στα μείον του, η όχι και τόσο αποτελεσματική άμυνά του και τα πολλά λάθη (ειδικά τα βήματα) που κάνει.
Σλότερ, ο «δολοφόνος»
Από την εποχή του Νίκολας είχε να δει ο Παναθηναϊκός έναν σουτέρ δολοφόνο. Ηρθε άγνωστος στην Ελλάδα, αλλά είναι πια πασίγνωστος.
Η αναγεννημένη παλιά φρουρά
Ο Γκιστ ήταν και πέρσι εξαιρετικός, αλλά και φέτος, με τον Ιβάνοβιτς, δείχνει να είναι ο γνωστός Γκιστ. Οι Φώτσης-Μαυροκεφαλίδης έχουν βρει πια ρόλο και αποτελούν βασικό γρανάζι της «πράσινης» μηχανής.
Κέρδισε το στοίχημα
Οι Παππάς-Γιάνκοβιτς ήρθαν πέρσι «μετά βαΐων και κλάδων», αλλά δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν. Φέτος, δείχνουν το γιατί το καλοκαίρι του 2013 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τα πάντα για να τους φέρει στο ΟΑΚΑ.
Νέο αίμα
Η «πράσινη» Generation Χ σφυρηλατείται , δουλεύεται, σμιλεύεται και σιγά σιγά ετοιμάζεται για να βγει μπροστά.
Ελκυστικό μπάσκετ-άμυνα
Ο Παναθηναϊκός παίζει πια ελκυστικό και γρήγορο μπάσκετ. Από την άλλη όμως, δεν έχει χάσει την αμυντική του σφραγίδα.
Το «πράσινο» DNA
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει το περασμένο καλοκαίρι, μιλώντας για τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής, ότι στόχος είναι να μπολιαστεί η ομάδα με νέο αίμα και να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα. Για τίτλους είχε πει ότι είναι μεν καλοδεχούμενοι, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός σε αυτήν τη φάση. Ακόμα και σε αυτό το στάδιο, του χτισίματος του νέου Παναθηναϊκού, όμως, το «πράσινο» DNA μιλάει και οι τίτλοι είναι προ των πυλών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

GoalNews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News