Δώνης: Συγκίνηση και πικρία στο ποστ-αντίο

Καθοριστική επαφή για την παραμονή Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης μέσα από ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο κλείνει η σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Δώνη:

Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πώ αντίο!

Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Από όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιή κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτή την σεζόν .

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό!

https://www.instagram.com/p/CCB04S1lozV/?igshid=1sivz2wi2xhok

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News