Διούδης: «Όταν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίξω, εγώ θα είμαι εκεί για την ομάδα»

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη νίκη επί του Βόλου αλλά και για την επανεμφάνισή του στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στη Livesport, λέγοντας:

«Αναμφίβολα μου είχαν λείψει τα αγωνιστικά λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι ότι η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Είμαι από την φύση μου ανταγωνιστικός ως άνθρωπος. Προσπαθώ να είμαι κάθε μέρα και καλύτερος, αυτό συνεχίζω να κάνω είτε παίζω, είτε όχι. Όταν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να μπω και να παίξω, εγώ θα είμαι εκεί για την ομάδα».

Για τα δύο ματς με τον Βόλο, σχολίασε: «Μας έβαλαν δύσκολα στο πρώτο ματς και περιμένω και ο επαναληπτικός να είναι δύσκολος. Ελπίζω να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε το δεύτερο βήμα και να πάρουμε την πρόκριση γιατί είναι κάτι που το χρειαζόμαστε: να συνεχίσουμε στον θεσμό και να διακριθούμε. Κάναμε ήδη το πρώτο βήμα και έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, όμως πρέπει να εμφανιστούμε πολύ σοβαροί στη ρεβάνς και να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News