Αποκάλυψη Διούδη: «Υπήρξε πρόταση από πρωτάθλημα-όνειρο»

Διούδης: «Πάντα ήξερα ποιος είμαι και τι μπορώ να καταφέρω»

Ο Σωκράτης Διούδης δήλωσε πως υπήρξε πρόταση από πρωτάθλημα στο οποίο κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί.

Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού αποκάλυψε πως υπήρξε πρόταση από το ισπανικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως θα ήταν ένα πρωτάθλημα που θα ήθελε να αγωνιστεί. Ωστόσο, την ίδια στιγμή τόνισε πως βλέπει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Για τις καλές εμφανίσεις του στη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και πέρυσι στη σεζόν: «Ένας τερματοφύλακας χρειάζεται παιχνίδια και μέσα από αυτά μόνο μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Σε αυτή την ηλικία που είμαι επιπλέον πιστεύω πως έχω και τις ανάλογες εμπειρίες που με βοηθούν παράλληλα με τη δουλειά σε καθημερινή βάση. Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις πράγματα. Πέρυσι και ο Κώστας και τα υπόλοιπα παιδιά που καλύπτουμε τη θέση στον παναθηναϊκό δουλέψαμε πολύ καλά με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς» είπε ο Διούδης αναφερόμενος και στον ανταγωνισμό για τη θέση στο «τριφύλλι».

Για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τη Λαμία είπε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δυσκολευτεί αρκετά από τη Λαμία όμως δεν πρέπει να κοιτάμε αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μέσα από δύσκολα φιλικά καταφέραμε να έχουμε βγάλει καλή εικόνα κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό μας δίνει και ψυχολογική ώθηση για το ξεκίνημα της σεζόν. Όλες οι πρεμιέρες έχουν δυσκολίες αλλά κι εμείς νομίζω πως έχουμε δείξει πως έχουμε ανέβει επίπεδο και με κάποιες προσθήκες.

Για τις προσδοκίες γι’ αυτή τη σεζόν ο Σωκράτης Διούσης δήλωσε: «Πέρυσι ξέραμε ότι ήταν σεζόν μετάβασης. Είχαμε το -6 και απαγόρευση μεταγραφών και ήταν ιδιαίτερη κατάσταση. Φέτος έχουμε περισσότερες εμπειρίες και έχουμε ανέβει ένα επίπεδο πάνω. Δουλέψαμε μια σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Οφείλουμε να κάνουμε ανάλογη αρχή με αυτή της προηγούμενης σεζόν, και μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα έρχονται και τα αποτελέσματα. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πάντα στόχος είναι το καλύτερο. Δε θέλω να βάζω ταβάνι. Γνωρίζουμε πως δε μπορούμε να έχουμε το μπάτζετ και τις επιλογές των αντιπάλων μας. Έχουμε τη συνοχή κα ιτο ταλέντο για να παλέψουμε για ότι καλύτερο».

Για ενδιαφέρον ξένων ομάδων το καλοκαίρι και το μέλλον του στους «πράσινους» ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού είπε: «Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, από ένα πρωτάθλημα που είναι όνειρό να αγωνιστώ, το ισπανικό, όμως, εγώ προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου γιατί στο τέλος της ημέρας υπάρχει το συμβόλαιο που έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό γιατί νοιώθω σημαντικός για την ομάδα. Δεν ένοιωθα πίεση ότι έπρεπε να φύγω. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, έχουμε εξαιρετικό κλίμα και είναι πολύ ευχάριστο να έρχεσαι να δουλεύεις εδώ καθημερινά. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να συνεχίσω εδώ και στο μέλλον.


Eλέγξτε επίσης

Το... πράσινο πάρτι είχε υπογραφή! (pics & vid)

Θύρα 13 Πετράλωνα: Λευτεριά στην ΠΑΕ (pic)

Μετά το πρωινό περιστατικό και την κινητοποίηση των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ, ακολούθησε ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.