Διερευνητική επαφή με Ζούνιγκα!

Διερευνητική επαφή με Ζούνιγκα!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει αρκετές μεταγραφές και το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί το μεγαλύτερο βάρος να έχει πέσει στη θέση του αμυντικού χαφ (Νοτσερίνο, Ακουιλάνι) και του επιθετικού (Πέριτσα, Πατσίνι), ωστόσο επαφές γίνονται για να αποκτηθούν παίκτες και σε άλλες θέσεις.

Μία από αυτές τις θέσεις είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Στραματσίονι φαίνεται να έχει ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, την περίπτωση του διεθνή Κολομβιανού Χουάν Ζούνιγκα της Νάπολι.
[ads2]
Ο βραχύσωμος μπακ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ως δανεικός στην Μπολόνια, χωρίς όμως να έχει ρόλο βασικού. Από την Νάπολι του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζεται και πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να αποχωρήσει από την ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017.

Ο Ζούνιγκα έχει αγωνισθεί και στις Ατλέτικο Νασιονάλ και Σιένα, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Κολομβίας με 62 συμμετοχές και ένα γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News