Δεν θα φταίει η ήττα στην Χίμκι αν δεν πάρει η ομάδα το πλεονέκτημα!

Δεν θα φταίει η ήττα στην Χίμκι αν δεν πάρει η ομάδα το πλεονέκτημα!

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από την Χίμκι και ένα είναι σίγουρο, το ότι δεν θα φταίει αυτή η ήττα σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει την πρωτιά!

Αν θέλουμε να σταθούμε στις ήττες που έχουν κάνει τη πραγματική ζημιά φέτος αυτές είναι -ως τώρα- τρεις. ΤΣΣΚΑ (ΟΑΚΑ), Μπάμπεργκ και Βαλένθια. Τρεις ήττες που κακώς ήρθαν και ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να έρθουν.

Υπάρχουν φυσικά τα εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, η Χίμκι, η Μακάμπι και η Φενέρ όπου αν τα χάσεις τα παιχνίδια και τα έχεις παλέψει (δεν έγινε αυτό εχθές), τότε μπορείς να τα θεωρήσεις ως εντός προγράμματος ήττες.

Χωρίς τις ήττες από ΤΣΣΚΑ, Μπάμπεργκ και Βαλένθια θα μιλούσαμε για μία ομάδα που κυνηγάει την πρωτιά, η οποία θα ήταν σίγουρη τώρα αν δεν είχαμε και τις σφαγιαστικές διαιτησίες με Μπασκόνια και Φενέρ.

Πλέον, η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να κοιτάξει για ένα δυνατό 3/3 με ΟΣΦΠ, Ρεάλ και Μαλάγα, για να μπει γερά στο πλεονέκτημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News