«Δεν πήρε ευκαιρίες στην Κλαμπ Μπριζ ο Διούδης και τώρα διαπρέπει στον Παναθηναϊκό»

Πρώτη για Διούδη στο Κορωπί

Ο Σωκράτης Διούδης έχει ξεκινήσει με το δεξί στις φετινές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και το βέλγιο hln.be προχώρησε σε αφιέρωμα για τον πρώην τερματοφύλακα της Κλαμπ Μπριζ.

Έπειτα και από τον περιορισμό των μεταγραφών για την θερινή περίοδο 2018-2019, ο Παναθηναϊκός στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός που διέθετε έναν τερματοφύλακα με τα προσόντα του Σωκράτη Διούδη.

Ο Έλληνας goalkeeper είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος. Η καριέρα του κορυφώθηκε από το πέρασμά του στον Άρη και τώρα έχει καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, όπου φέτος έχει δεχθεί ένα γκολ στα πρώτα δυο επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Ιστοσελίδα από το Βέλγιο έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον Διούδη, ο οποίος δεν έτυχε καλής διαχείρισης από την Κλαμπ Μπριζ.

Οι Βέλγοι δεν εμπιστεύτηκαν τις δυνατότητες του νεαρού τερματοφύλακα και τον παραχώρησαν δανεικό στον Πανιώνιο, πριν μετακομίσει οριστικά στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στον Διούδη για την φετινή σεζόν, αφού από πίσω του δεν βρίσκεται «ψημένος» τερματοφύλακας με εμπειρία τουλάχιστον από τα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, για τον Ελληνα τερματοφύλακα η hln.be γράφει: «Το καλοκαίρι του 2014 η Κλαμπ Μπριζ πήρε τον Σωκράτη Διούδη για να καλύψει το κενό που άφησε ο Βλάνταν Κούγιοβιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Ο Ελληνας τερματοφύλακας ήρθε στο Βέλγιο για να πλαισιώσει τον Ράιαν Μάθιου. Περίμενε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν ήρθαν ποτέ. Ο Διούδης δεν πραγματοποίησε ούτε μία συμμετοχή με τα χρώματα της Κλαμπ Μπριζ και πήγε ως δανεικός στον Πανιώνιο. Την επόμενη χρονιά έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στον Αρη. Στην πατρίδα του, πάντως, τα πήγε μια χαρά, καθώς πλέον είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News