«Δεν με συμπαθούν οι οπαδοί του ΠΑΟ, πείτε στον Μπαρτζώκα να με πάρει τηλέφωνο»

«Δεν με συμπαθούν οι οπαδοί του ΠΑΟ, πείτε στον Μπαρτζώκα να με πάρει τηλέφωνο»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απάντησε σε tweet όταν τον ρώτησαν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ σχολίασε και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Ντιλέινι ρωτήθηκε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίον είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και απάντησε:

«Δεν έχω μιλήσει εδώ και λίγο καιρό μαζί του, αλλά είναι ο άνθρωπός μου. Πείτε του να με πάρει τηλέφωνο».

Έπειτα, σε ερώτηση που του έγινε για τον Παναθηναϊκό υποστήριξε: «Οι οπαδοί δεν με συμπαθούν» και γέλασε. Μάλιστα, έβαλε τα γέλια και όταν του είπαν πως έχει αποσυρθεί και αναρωτήθηκε: «Ποιος το είπε αυτό;».

Όσο για τον ρόλο που θα μπορούσε να βρει σε μια ομάδα της Euroleague και αν θα δεχόταν να πάει κάπου που δεν θα είναι ο Νο. 1 σταρ, σχολίασε: «Δεν είμαι ένας συνηθισμένος παίκτης και ποτέ δεν θα γίνω. Όμως, πήρα μικρότερο ρόλο από αυτόν που μου αντιστοιχούσε την τελευταία τριετία, σε δύο ομάδες, για να τις βοηθήσω να κερδίσουν. Επομένως δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεστε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News