«Δεν κατάλαβα το rotation που έγινε με Σταντάρ - Χάρισα πάνω από 1 εκ. στον ΠΑΟ»

Κατσουράνης: «Έγιναν αλλόκοτα πράγματα στο Καραϊσκάκη - Έφυγα με κακό τρόπο από τον Παναθηναϊκό - Χάρισα χρήματα»

Ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr και φυσικά αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό:

Για τη χειρότερή του στιγμή στις ομάδες που αγωνίστηκε: «Με τον Παναθηναϊκό κάποια στιγμή δεν ήμουν στα καλά μου και υπήρχε γκρίνια. Είχα ζητήσει πριν από ένα ματς στην Κοπεγχάγη να μην ταξιδέψω γιατί δεν ήμουν καλά.»

Για τον Νίνη: «Μπορεί να έχει κάνει κάποια λάθη στην καριέρα του, αλλά είναι εγκληματική ενέργεια που αυτή τη στιγμή δεν τον έχει πάρει κάποια ελληνική ομάδα. Θεωρώ πως μπορεί να παίξει, αλλά είναι ένα παιδί ιδιαίτερο. Θέλει να θεωρείται σημαντικός. Κανείς δεν εκπαίδευσε τον Σωτήρη. Έπεσαν όλοι πάνω του, ήρθαν τραυματισμοί. Είναι και δικά του λάθη σε σημαντικό βαθμό, αλλά επίσης σημαντικό είναι να είχε πάρει εκπαίδευση για να διαχειριστεί τις καταστάσεις καλύτερα»

Για το αν έχει θυμό ή οργή μέσα του για τον τρόπο που έφυγε το 2012-2013 από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν καθαρά οικονομικό το θέμα. Χάρισα πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα ξανάπαιζε άλλο ματς εκτός από το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα: «Το ΑΕΚ – Ιωνικός και με ξένους διαιτητές και το Παναθηναίκός – Σταντάρ Λιέγης το πρώτο ματς. Δεν κατάλαβα γιατί δώσαμε έμφαση στο ελληνικό πρωτάθλημα τότε. Το έβλεπες στην ενδεκάδα με το rotation που έγινε. Στη ρεβάνς κάναμε εκπληκτικό μισάωρο και θα μπορούσαμε την ανατροπή ακόμα. Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να παλέψουμε την πρόκριση».

Για τον Τεν Κάτε: «Ο Τεν Κάτε ήταν καλός τακτικά, απλά ήταν ασταθής σαν χαρακτήρας και οξύθυμος. Γι’ αυτό και δεν πέτυχε στην προπονητική.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News