Χουάνκαρ: "Θέλω να δίνω το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού"

Χουανκάρ: «Δεν είχαμε εντολή να οπισθοχωρήσουμε»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Χουάνκαρ στο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη (18/4, 15:00) για την 4η αγωνιστική των Playoffs.

Ο άσος του Τριφυλλιού σχολίασε το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς και τη δική του απόδοση την εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάνκαρ στη Nova:

«Παίζουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Άρη, αν και πλέον όλα τα παιχνίδια των playoffs έχουν τη δική τους δυσκολία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και την προσπάθεια που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Άρη, ειδικά από την στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας»

Για το αν μια ήττα από τον Ολυμπιακό επηρεάζει την ψυχολογία τους: «Οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα επηρεάζει την ψυχολογία. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πετάξουμε λευκή πετσέτα και να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Το απέδειξα και όταν έπαιζα στη La Liga. Είμαι 31 ετών, αλλά κοιτάω συνέχεια να βελτιώνομαι. Θέλω να δίνω το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τους φιλάθλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και όλους στον σύλλογο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News