Ευρωλίγκα: Τα σενάρια πρόκρισης για Παναθηναϊκό

Άθλια εικόνα και βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Παναθηναϊκός εκεί που έβλεπε τετράδα, βρέθηκε να αισθάνεται πίεση ακόμη και για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Παναθηναϊκός δείχνει πως κρατάει την τύχη στα χέρια του, αρκεί βέβαια να αλλάξει εικόνα. Αν το τσιπ δεν αλλάξει τότε δεν μπορεί να συζητάμε για πρόκριση…

Αναφορικά με τα… μαθηματικά, ελπίδες να μπουν στα πλέι οφ οι: Παναθηναϊκός, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια και Ερυθρός Αστέρας!

Και αυτό γιατί ο 6ος της κατατάταξης είναι στο 14-14 και ο 14ος στο 11-17, την ώρα που όπως φαίνεται η οχτάδα θα κριθεί είτε στις 17 νίκες είτε στις 16 με ισοβαθμίες.

Με την λογική ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο 14-14, οι Πράσινοι θέλουν τουλάχιστον 3 νίκες για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Δύο νίκες μπορεί να έρθουν με την Άλμπα εκτός έδρας και με την Χίμκι εντός. Τα υπόλοιπα ματς είναι αρκετά δύσκολα: με Φενέρ στην Πόλη, εκτός με την Εφές, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ και τη Μπασκόνια που ίσως ίσως να είναι αδιάφορη, αλλά μπορεί και όχι.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

29η αγ. Φενέρμπαχτσε εκτός (13/03)

30η αγ. Άλμπα Βερολίνου εκτός (19/03)

31η αγ. Χίμκι εντός (25/03)

32η αγ. Αναντολού Εφές εκτός (27/03)

33η αγ. Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός (03/04)

34η αγ. Μπασκόνια εκτός (10/04

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News