Παναθηναϊκός - Άρης: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (25/05)

Παναθηναϊκός: Στο ρυθμό ενός ακόμα... τελευταίου χορού - Στο Γαλαξία του Μπερνάρ!

Όλη την χρονιά παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πανηγυρίσει το κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον Άρη (20:30) στο Πανθεσσαλικό!

Ώρα τελικού, ώρα τίτλου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος  μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως το τέλος του δρόμου στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο την ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη αντιμετωπίζει τον Άρη και έχει αποκλειστικό στόχο και μονόδρομο την κατάκτηση του 20ου κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας και δεύτερου σε τρία χρόνια, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν όπως το 2022 όταν νίκησαν τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με το εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ (1-0).

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη με νίκη στον τελικό στο άδειο Πανθεσσαλικό μαζί με την κούπα που θα προσθέσει στην τροπαιοθήκη της θα εξασφαλίσει και εισιτήριο για το Europa League.

Το κύπελλο είναι η διοργάνωση στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια στο δρόμο της με… θρίλερ, αρχής γενομένης από τους «16» απέναντι στον Ολυμπιακό με πρόκριση στα πέναλτι (1-1, 0-0 κ.α., 6-7 πέναλτι), στα προημιτελικά με τον Ατρόμητο (1-2, 0-2) και στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ (0-1, 1-2 κ.α., 6-5 πέναλτι).

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκός – Άρης: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (25/05)

Στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο θα γραφτεί ιστορία, αφού το μεγάλο ματς θα σφυρίξει για πρώτη φορά γυναίκα διαιτητής. Πρόκειται την Στεφανί Φραπάρ από τη Γαλλία που είναι η κορυφαία στον κόσμο.

Φέτος Παναθηναϊκός και Άρης έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στη Super League και οι ομάδες μετρούν από δύο νίκες. Το 2010 οι δυο ομάδες συναντήθηκαν επίσης στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ  και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τον τίτλο (1-0) με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News