Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης 5-3-2020

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

Για τα χαμένα τρίποντα«Είναι ένα κομβικό στατιστικό, χάσαμε αρκετά σουτ. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σε φετινό μας παιχνίδι. Αυτό έκανε το ματς πιο δύσκολο. Από την άλλη, παίξαμε καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Στο τέλος κάναμε μερικά λάθη συγκέντρωσης. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση». 

Για τα ριμπάουντ που χάθηκαν στο φινάλε«Κάποιες φορές γίνεται προσπάθεια, αλλά θα χάσεις και κάποια ριμπάουντ. Μπάσκετ είναι, όχι μαθηματικά. Κάναμε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα. Πρέπει να συνεχίσουμε, σε 48 ώρες έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να το πάρουμε».

Για τον Σακίελ ΜακΚίσικ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά. Έβαλε καλάθια, είναι επιθετικός. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στον περιορισμό του. Θα συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε στη συνέχεια». 

Για το αν είπε κάτι στον Κώστα Παπανικολάου, μετά το τρίποντό του στο 67-67«Όχι εντάξει ήταν ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για τον Ολυμπιακό, είχε και τον παράγοντα της τύχης. Είναι ένα μεγάλο σουτ για τον Κώστα, για εμάς ήταν… μαχαιριά».

Για το αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού και την 6η θέση στο ταμπλό«Έχουμε δει πόσο ανταγωνιστική είναι η Euroleague, είναι φοβερό αυτό. Έξι – επτά ομάδες παλεύουν για τρεις θέσεις. Πέρυσι με σερί νικών μπήκαμε στα πλέι οφ. Φέτος είμαστε σε καλύτερη θέση, αλλά χρειαζόμαστε νίκες, καλές νίκες, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News