Αυτόν τον χαφ «θέλει» ο Παναθηναϊκός

Αυτόν τον χαφ «θέλει» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για χαφ που θα παίζει στις θέσεις “6” και “8” και θα κάνει τη διαφορά και το newspao.gr σας παρουσιάζει έξι περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που μπορούν να καλύψουν τη θέση και μπορούν όντως αν αξιοποιηθούν σωστά να κάνουν τη διαφορά.

Πρόκειται -κατά βάση- για παίκτες που είναι καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι και έχουν καλή πρώτη πάσα, με μερικούς από αυτούς να έχουν ωστόσο και δημιουργικές αρετές.

Μαουρίσιο: Ο 31χρονος πρώην χαφ του ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του αποτελεί τον πρώτο στόχο του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Τζιανέλι Ιμπουλά: Έχει γίνει μία επαφή του παίκτη με τον Ρόκα, ως εναλλακτική, με τον 28χρονο Κονγκολέζο χαφ -για την ώρα- να έχει απόσταση στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό. Διακρίνεται για τα ανασταλτικά του καθήκοντα και έχει αγωνιστεί σε Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ, Πόρτο, Στόουκ, Τουλούζ, Ράγιο, Λέτσε και Σότσι.

Όσκαρ Χίλιεμαρκ: Ένα από τα καλύτερα χαφ που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό επί Αλαφούζου. Ο Σουηδός είναι ελεύθερος, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ρόκα “δεν τρελαίνεται” με την περίπτωσή του. Ο 28χρονος πρώην παίκτης των Τζένοα, Ντιναμό Μόσχας, Παλέρμο, PSV και Έλφσμποργκ είχε παίξει για 6 μήνες στο “τριφύλλι” μετρώντας 17 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ.

Άντερ Ιτουράσπε: Πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που ασχολήθηκε ο Τσάβι Ρόκα, ωστόσο “πάγωσαν” λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ο διεθνής πρώην χαφ των Εσπανιόλ και Μπιλμπάο δεν χρειάζεται συστάσεις και αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση.

Ογκενί Ονάζι: Υστερεί σε…ύψος (1.73) σε σχέση με αυτό που ψάχνει ο Ρόκα, ωστόσο πρόκειται για έναν αμυντικό χαφ που έχει καλές ανασταλτικές αρετές και συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι διεθνής με τη Νιγηρία και έχει αγωνιστεί σε Λάτσιο, Τράμπζονσπορ και Ντενίζλισπορ.

Γουίλιαμ Βενκέρ: Στα 31 του, ο Γάλλος ανασταλτικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει παίξει σε Ναντ, Σταντάρ, Ντιναμό Μόσχας, Ρόμα, Αντάλιασπορ, Μονακό και Τουλούζ. Είναι, επίσης, διεθνής με τις μικρές εθνικές της πατρίδας του.

Φράνκο Μούσις: Σκληροτράχηλος και δυναμικός, ο βραχύσωμος (1.74) χαφ έχει προταθεί στο “τριφύλλι”, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια κίνηση από τους “πράσινους”. Ο πρώην παίκτης των Χιμνάσια, Κοπεγχάγη, Τζένοα και Σαν Λορέντσο έχει προσιτό κασέ σε περίπτωση που οι “πράσινοι” αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News