«Ατσάλινος» ο Παναθηναϊκός, διατήρησε το αήττητο στο ΟΑΚΑ (vids)

«Ατσάλινος» ο Παναθηναϊκός, διατήρησε το αήττητο στο ΟΑΚΑ (vids)

 

Δεν θα κλάψει κιόλας το βράδυ ο Παναθηναϊκός με τη λευκή ισοπαλία (0-0) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, παρότι κυνήγησε το τρίποντο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Δοκίμασε Μακέντα – Καρλίτος στο ίδιο σχήμα ο Γιοβάνοβιτς, ευκαιρίες με Χουάνκαρ – Καρλίτος. Παραμένει εντός των ευρωπαϊκών θέσεων το Τριφύλλι.

Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 7ο λεπτό με τον Χατζισαφί να γλιστράει στο σουτ που δοκίμασε και να στέλνει την μπάλα μακριά άουτ. Στο 19ο λεπτό ο Μαουρίσιο απείλησε για πρώτη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού δοκιμάζοντας το πόδι του από μακριά, δίχως να ανησυχήσει τον Στάνκοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Αϊτόρ να δράσει με προσπάθεια προς την εστία της ΑΕΚ, ωστόσο, ο κιτρινόμαυρος πορτιέρο μπλόκαρε την μπάλα.




Στο μισάωρο της συνάντησης η ΑΕΚ άγγιξε το 1-0 με εκτός περιοχής εκτέλεση του Χατζισαφί στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι. Στη διακοπή για το ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικατέστησε τον Βιγιαφάνιες που είχε κίτρινη κάρτα, για το πέρασμα του Βιτάλ. Μη βλέποντας να αλλάζει κάτι, ο πράσινος τεχνικός στο 60′ έκανε ακόμα δύο αλλαγές, έβαλε τους Καρλίτος και Κουρμπέλη στις θέσεις των Ιωαννίδη και Μαουρίσιο.




Διπλή ευκαιρία σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο 65ο λεπτό με την κεφαλιά του Κουρμπέλη να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Άμραμπατ, ενώ στη συνέχεια το τελείωμα του Χουάνκαρ με το κακό του πόδι, το δεξί δεν είχε τύχη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κώτσιρας βρήκε χώρο και σούταρε από καλή θέση, όμως, δεν έδωσε την απαραίτητη κατεύθυνση προς το τέρμα της ΑΕΚ.




Λίγο μετά το 70′ ο Καρλίτος άγγιξε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η προσπάθειά του πέρασε ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στάνκοβιτς. Η πλευρά του Τριφυλλιού ολοκλήρωσε τις αλλαγές από τον πάγκο με τους Μακέντα – Σάντσες στις θέσεις των Αϊτόρ και Χουάνκαρ.




Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Χατζισαφί, Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News