Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/1)

Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Atromitos – Olympiakos Live Streaming: Μία από τις σημαντικές αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής διεξάγεται στο Περιστέρι. Εκεί όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (22/01, 20:30), στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League.




Αυτή θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα που οι δύο ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. Οι δύο προηγούμενες ήταν για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και συγκεκριμένα για τη φάση των «16». Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τότε το εμπόδιο του Ατρομήτου. Αφού νίκησε 4-1 στην έδρα του, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι και με το 2-2 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.




Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλότερος για τους «ερυθρόλευκους». Αφενός γιατί και οι γηπεδούχοι έχουν λόγο να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα -ο επαναληπτικός του 4-1 δεν άφηνε πολλά περιθώρια ανατροπής στον Ατρόμητο. Αφετέρου γιατί οι Πειραιώτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον παράγοντα κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.Super League Ελλάδας Live Streaming

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ παράταξε ένα βασικό σχήμα με πολλές αλλαγές, την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet με τον Άρη. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ομάδα του επιβαρύνθηκε με ένα έξτρα παιχνίδι. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν όλη την εβδομάδα στη διάθεσή τους να προετοιμαστούν για τον αγώνα απερίσπαστοι.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να επαναφέρει τώρα την ομάδα που ο ίδιος θεωρεί βασική και που έχει χρησιμοποιήσει και στα προηγούμενα ματς. Απουσίες, πέραν των γνωστών, Μπα και Βατσλίκ, δεν υπάρχουν, ενώ αναμένεται να γίνει και μία αλλαγή στην ενδεκάδα. Ποια είναι αυτή; Η επιστροφή του Γιώργου Μασούρα στη θέση του Κώστα Φορτούνη.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από ισοπαλία στη Λαμία και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την έκτη θέση. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θέλει να μπει στα playoffs και χρειάζονται νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος. Βέβαια, η αποστολή του Ατρομήτου δε θα είναι εύκολη, αφού θα έχει απέναντί του μίας από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σουάρεθ και Κιβρακίδης, που είναι μακροχρόνια απόντες. Με βάση τη λογική και έχοντας αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές τον Ολυμπιακό, ο Βρετανός τεχνικός αναμένεται να προσαρμόσει την ενδεκάδα του και να παίξει περισσότερο στην κόντρα σήμερα.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: Συνέχεια στα σενάρια

«Σειρήνες» από τον Περσικό Κόλπο για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο διεθνής μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο Κύπελλο. Για τον Μπουχαλάκη πάντως έχει προκύψει εσχάτως ενδιαφέρον από αραβικούς συλλόγους και φημολογείται ότι επίκειται πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του 29χρονου άσου με τους Ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Στον αντίποδα, ο Ραμόν αναχώρησε για την Ελλάδα και αναμένεται στην χώρα μας για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός μπακ ήταν τελικά ο εκλεκτός του Μίτσελ για την θέση στα αριστερά της άμυνας και ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Φλαμένγκο. Το θέμα θα κλείσει τυπικά με την άφιξη του Ραμόν στη χώρα μας. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε το ταξίδι από την πατρίδα του και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων». Ολυμπιακος Live Streaming

Τι είπε ο Μίτσελ για τα τελευταία ματς

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Άρη, δήλωσε ο Μίτσελ, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. Παράλληλα εκθείασε και την συνολική εικόνα του Χάμες στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος είχατε πιο πολύ άγχος σήμερα: «Νομίζω ότι ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Πρώτον γιατί ήταν διαφορετική διοργάνωση, αλλά και το πώς εξελίχθηκαν τα ματς. Γίναμε αρκετά επικίνδυνοι, προσπαθήσαμε πολύ και οι παίκτες έτρεξαν αρκετά και ήταν δίκαιο έτσι όπως εξελίχτηκε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Η προσπάθεια και η αφοσίωση ήταν ίδια ανεξάρτητα με το ποιος έπαιζε».

Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ. Τι έχει αλλάξει μετά την προετοιμασία στην Ισπανία: «Πραγματικά έχουμε μία συμπαγή άμυνα με ποδοσφαιριστές που ξεκινούν από την άμυνα να είναι αποτελεσματικοί. Είναι στιβαρή η άμυνα μας. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στην αμυντική λειτουργία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα για πέντε ματς να μην έχουμε δεχτεί γκολ. Ένας προπονητής έχει ένα πλάνο και κάποιες ιδέες και προσπαθεί να τις εφαρμόσει μέσα από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να τις εφαρμόσουν».

Υπήρξατε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ενώ έχετε προπονήσει και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για τον Χάμες: «Δεν είναι μόνο το πόδι του, αλλά γενικότερα όλη η γνώση που είναι μέσα στο μυαλό του. Είναι σπάνιο να βρεις έναν τόσο ολοκληρωμένο παίκτη όπως ο Χάμες. Δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης και αυτός που κινείται πολύ μέσα στον αγώνα, όμως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι είναι πάντα κοντά στη μπάλα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του γιατί εφαρμόζει όσα του λέμε. Είναι πάντα κοντά στη μπάλα και βοηθάει πολύ την ομάδα. Συνεργάζεται άψογα και είμαστε ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε και ο Χάμες να είναι ευχαριστημένος με τον προπονητή».

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: MVP μεσοβδόμαδα ο Ανδρούτσος

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη για το Κύπελλο και την προσωπική του απόδοση, δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο οποίος ωστόσο επεσήμανε πως η πρόκριση στα ημιτελικά δεν έχει κριθεί. Διαβάστε αναλυτικά, όσα ανέφερε μετά το Ολυμπιακός – Άρης 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Για τη νίκη: «Ήμασταν πολύ καλοί σε όλο το ματς. Βέβαια το σκορ είναι ακόμα ανοικτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε ακόμη ένα ματς και θα πάμε εκεί για να περάσουμε. Τρέχουμε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί και είναι σημαντικό για εμάς. Και μεταξύ μας το λέμε ότι στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε».

Την ασίστ στο γκολ της νίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το δώρο που έκανα στον Γκάρι. Ήταν μια ενέργεια που μου βγήκε εκείνη τη στιγμή και είμαι χαρούμενος που βγήκε σε γκολ».

Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Elite διαιτητής και στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να στέλνει τον γνώριμο Λευκορώσο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Σιδηρόπουλος στο Ιωνικός-ΑΕΚ, Μανούχος στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Παρασκευή 20/1
20:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαπέτρου (Σάββας, Σαμοΐλης, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Στεφανής, Κύρκος)

Σάββατο 21/1
17:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάς (Σακκάς, Β.Μωυσιάδης, 4ος Ματσούκας, VAR: Τσακαλίδης, Κουρομπύλια)

20:00 Άρης-Βόλος: Κατοίκος (Απτόσογλου, Νιδριώτης, VAR: Τσιμεντερίδης, VAR: Γκάμαρης, Φωτόπουλος)

Κυριακή 22/1
16:00 Ιωνικός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Κούλα Χασάν, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Μαλούτας, VAR: Καραντώνης, Παπαδάκης)
17:00 Λεβαδειακός-Λαμία: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Τζήλος, Κωνσταντίνου)
19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνικα, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Εστέβες, Νικολακάκης)
20:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Μανούχος (Λ.Δημητριάδης, Τριανταφύλλου, 4ος Ζαμπαλάς, VAR: Διαμαντόπουλος, Κόλλιας)

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News