Ασημακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ μόνο με πέναλτι»

Ασημακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ μόνο με πέναλτι»

Ο δημοσιογράφος της «Livesport», Νίκος Ασημακόπουλος, ήταν καυστικός στο σχόλιο που έκανε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θεωρεί ότι οι πράσινοι σκοράρουν μόνο με… πέναλτι!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ουσιαστικά να κρατήσει τη διαφορά στα ίδια επίπεδα με την περασμένη αγωνιστική. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι πέρασε από μια δύσκολη έδρα και από μια έδρα που ΑΕΚ κι Ολυμπιακός έχουν στραβοπατήσει.

Από εκεί και πέρα ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος, σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Livesport» με καυστικό τρόπο τα όσα έλαβαν χώρα στους Ζωσιμάδες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός σκοράρει μόνο από την άσπρη βούλα!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί να βάλει γκολ μόνο με πέναλτι! Ακόμα και χθες, που ήταν κυρίαρχος στα Γιάννενα σε σχεδόν όλο το παιχνίδι, προσπάθησε με χίλιους δύο άλλους τρόπους, δεν κατάφερε τίποτα και την ώρα που οι πάντες είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με μία ακόμα καταστροφική ισοπαλία, ο Κουρμπέλης έφαγε εκείνη την άγαρμπη και αψυχολόγητη κλωτσιά από πίσω, προσφέροντας από το πουθενά μία νίκη που, ναι μεν η ομάδα του την άξιζε, αλλά κινδύνευσε να την χάσει πάλι μέσα από τα χέρια της από υπαιτιότητα των παικτών της.

Σίγουρα ο χθεσινός αγώνας δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς. Εντάξει, το 0-0 έγινε 0-1 στις καθυστερήσεις μέσα από μία διαδικασία που δεν είχε προβλέψει κανείς, το +1 άνοιξε πάλι στο +4, η αισιοδοξία, που είχε αρχίσει να εγκαταλείπει την ομάδα, επανήλθε στα προ ΑΕΚ επίπεδα, οι αγιογράφοι θα μιλήσουν για το «μέταλλο προπονητή» και για παίκτες «που αρνούνται να παραδοθούν», αλλά η πραγματικότητα λέει ότι η ομάδα εξακολουθεί να κουβαλάει τα προβλήματα και τις αδυναμίες με τα οποία θα πορευτεί και στη δύσκολη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News