Αρης - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/3)

Αρης - Παναθηναικος Live Streaming 07/04

Αρης – Παναθηναικος | Aris – Panathinaikos Live Streaming: Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Άρης – Παναθηναϊκός, σέντρα στις 17:00.

Η διαφορά μετά την πρώτη αγωνιστική μειώθηκε κατά ένα βαθμό. Ο Άρης γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2) και ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1). Πλέον, οι «κίτρινοι» έχουν 45 βαθμούς, οι «πράσινοι» έχουν 43, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση με 47.

Ο Άρης έκανε δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη (2-1), το σκηνικό μεταφέρθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί ο Άρης έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν έφτανε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στο τέλος έγινε το 2-1 κι έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όμως, είναι κάτι σαν τελικός… Ευρώπης για τους Θεσσαλονικείς. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Μαντσίνι. Έπειτα από αρκετές εμφανίσεις με θετικό πρόσημο, το «τριφύλλι» επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δε θύμισε σε τίποτα την εμφάνιση στο πρόσφατο 3-0 με την Ένωση κι αυτή τη φορά συμβιβάστηκε με το 1-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε μερικά ξεσπάσματα, αλλά δεν του έφταναν για να πάρει τη νίκη. Πλέον, είναι με την πλάτη στον τοίχο, από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Χρειάζεται βαθμούς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, αλλιώς η έξοδος στην Ευρώπη, γίνεται όλο και πιο δύσκολη.Super League Live Streaming

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming: Τι είπε ο Μπούργος

Αναφορικά με το τι κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Για τον αγώνα επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα πάντα δουλεύουμε καλύτερα ότι λάθη κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι κάναμε μεγάλα λάθη και πάμε για τη νίκη».

Για το πόσο κομβικό θεωρεί πως είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το κύριο μέλημα μας είναι η νίκη και πάντα δουλεύουμε γι’ αυτό. Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί για να διώξουμε τους αντιπάλους εκτός μάχης».

Σχετικά με τις απουσίες του Άρη και αν υπολογίζει στους Μαντσίνι και Γκαρσία: «Έχουμε κάνει ένα σπουδαίο πλάνο. Κάνουμε προπονήσεις, σίγουρα έχουμε απώλειες σε ορισμένους αγώνες. Το πλάνο μας είναι να συμμετέχουν και οι δύο, θα δούμε».

Για το αν περιμένει κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο κόσμος έχει πολλούς περιορισμούς για να έρθει στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε να είναι γεμάτο. Χρειαζόμαστε τη ψυχή του κόσμου στον αγώνα».

Αναφορικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αν ήταν όπως το περίμενε: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας. Πως θα την βελτιώσουμε και πως θα εξελιχθούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».live streaming

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming: Προβληματισμένος ο Γιοβάνοβιτς

Μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας. «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάση των ευκαιριών που έχασε η ΑΕΚ. Παρά το ότι ξεκινήσαμε καλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και παίξαμε αρκετά υποτονικά. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη φρεσκάδα και δημιούργησε, έπαιξε με περισσότερη όρεξη. Το σκορ είναι δίκαιο για ένα τέτοιο παιχνίδι, δε μας ικανοποιεί όμως για το στόχο μας αλλά είναι δίκαιο.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Τα θέματα που είχαμε μας δυσκόλεψαν, αλλά συνηθίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν ήταν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κανονικά αλλά πήραμε ένα βαθμό, αφού δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω όπως πήγε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία αφού παίζουμε με δύσκολες ομάδες».

Αρης – Παναθηναικος: Αποδεκατισμένος στην Θεσσαλονίκη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι Βέλεθ και Ιωαννίδης δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς και ουσιαστικά δεν υπολογίζονται. Επίσης, ο Γκατσίνοβιτς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την ίωση και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει.

Αποδεκατισμένος θα μεταβεί το Σάββατο ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό διότι πέραν των γνωστών τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα έχει προκύψει ξαφνική, επίπονη και επιθετική ίωση η οποία ταλαιπωρεί ήδη πολλούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και μέλη του προπονητικού επιτελείου!

Ενδεικτικό των προβλημάτων που υφίστανται στην ομάδα είναι ότι την Παρασκευή γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα οι Θεοχάρης, Σαρδέλης και Τσιριγώτης από τον Παναθηναϊκό Β’. Οι οποίοι μάλιστα θα πετάξουν το Σάββατο μαζί με τους εναπομείναντες παίκτες. Με την ελπίδα να μην υπάρξει άλλη απώλεια έως την ημέρα του ματς με τον Αρη, καθώς η ίωση είναι μεταδιδόμενη και τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς.

Δείτε τον αγώνα παρακάτω:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_3_2022_19_00_aris_panathinaikos/47-1-0-25914

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News