«Eφευρέτης και σκουπίδι»: Απίστευτο τρολάρισμα στον Μπουκέ μέσω Wikipedia (pic)

Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός 2-0: (HIGHLIGHTS-VIDEO)

Η αποβολή-σκάνδαλο του Παλάσιος στο 40′ αποσυντόνισε τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σλάβια στην Πράγα, αλλά δεν έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης!

Σ’ ένα παιχνίδι με μία αποβολή για κάθε ομάδα (40′ Παλάσιος, 51′ Σάντος), με τους «πράσινους» να φωνάζουν δικαιολογημένα για τη δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο Ρούντι Μπουκέ στον παίκτη τους.

Μάλιστα, ο Γάλλος ρέφερι τα έκανε αρχικά… θάλασσα και στην αποβολή του στόπερ των Τσέχων, καθώς είχε δείξει κίτρινη, αλλάζοντας -ορθώς- μετέπειτα την απόφασή του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στάθηκε αφορμή για ένα απίστευτο τρολάρισμα προς το πρόσωπό του μέσω Wikipedia, όπου γίνεται λόγος για διαιτητή-εφευρέτη.

Επίσης, στο… νέο κείμενο αναφέρεται ότι η διαιτησία του αγώνα της Σλάβια Πράγας με τον Παναθηναϊκό το 2022, στάθηκε αφορμή για να προταθεί για βραβείο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ατόμων με Προβλήματα Όρασης.

«Ο Ρούντι Μπουκέ είναι ένας επαγγελματίας διαιτητής-σκουπίδι και εφευρέτης. Ανακάλυψε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σεμπαστιάν Παλάσιος στον αγώνα Σλάβια-Παναθηναϊκός. Τα παιχνίδια που έχει διευθύνει έχουν μείνει στην ιστορία. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με ό,τι έκανε στο Σλάβια-Παναθηναϊκός, που του έδωσε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος για βραβείο από την παγκόσμια ομοσπονδία ανθρώπων με προβλήματα όρασης», αναφέρεται στο… νέο προφίλ του Μπουκέ.

Δείτε παρακάτω:

«Eφευρέτης και σκουπίδι»: Απίστευτο τρολάρισμα στον Μπουκέ μέσω Wikipedia (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News