Άντριαν Πέιν: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας (pic)

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Πέιν

Με επίσημο, πλέον, τρόπο επιβεβαιώνεται η τραγική είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν, καθώς η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα ανακοίνωσε πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός, επιβεβαιώνοντας επίσης πως άφησε την τελευταία του πνοή από πυροβολισμούς, ενώ τονίζει πως ο δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί!

Ο χαμός του 31χρονου έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ στον χώρο του μπάσκετ.




Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο-Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του για την offseason.

Θυμίζουμε, ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς.

Άντριαν Πέιν: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας

Ο δράστης, Λόρενς Ντόριτι, 29 ετών, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε στην έρευνα της αστυνομίας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις φυλακές του Όραντζ Κάουντι, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας Α’ βαθμού.

Το γραφείο του Σερίφη στο Όραντζ Κάουντι έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του Ντόριτι, χωρίς όμως να έχει κάνει μέχρι στιγμής γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας…

Άντριαν Πέιν: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News