Ανατροπή: Αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός, κατεβαίνει και με Αναστόπουλο!

Ανατροπή: Αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός, κατεβαίνει και με Αναστόπουλο!

Αίσιο τέλος φέρεται να υπάρχει στο σίριαλ των Playoffs, με τη σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό να οδεύει προς κανονική διεξαγωγή! Όλο το ρεπορτάζ στο newspao.gr…

Είναι σαφές πως οι θρυλικοί μάγκες του Πειραιά θέλουν να πατάξουν την παράγκα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Έκαναν γνωστό προς πάσα κατεύθυνση, όντας Αγγελόπουλοι και Θύρα Λ7 μια γροθιά, πως για να το πετύχουν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν ακόμα και σε ακραία μέτρα.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν γνωστό πως ο Ολυμπιακός αρνείται να παίξει στο ΟΑΚΑ το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από τον ορισμό του Αναστόπουλου. Στροφή 360ο φέρονται να πραγματοποιούν οι «θρυλικοί μάγκες» και να είναι έτοιμοι να κατεβάσουν την ομάδα τους για άλλο ένα γλέντι των «Νταμπλούχων Ελλάδος».

Όπως τόνιζαν σε κύκλους, «δεν θα δώσουμε τη χαρά στους Παναθηναϊκούς, θα κατέβουμε ακόμα και με Αναστόπουλο». Ποιον Αναστόπουλο; ΑΥΤΟΝ! Αντίο, αντίο εκεί στην Α2.

Πάντα να ξεφτιλίζεστε να μας χαρίζετε τέτοιες στιγμές!

Ανατροπή: Αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός, κατεβαίνει και με Αναστόπουλο!

Προγνωστικά για το στοίχημα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News