«Ανάμεσα σε 3.000 στόπερ ο Δώνης ''κύκλωσε'' το όνομα του Βέλεθ!»

Θέλει παίκτη του Παναθηναϊκού ο Δώνης!

Μία δεκαετία μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχοντας απεριόριστα μπάτζετ στη Φενέρμπαχτσε, επί χρόνια, δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κάνει πρόταση σε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Λέτε να μην είχε ούτε έναν παίκτη ο Παναθηναϊκός που θα ενδιέφερε δυνητικά τη Φενέρ, η οποία διέθετε πέντε φορές μεγαλύτερο μπάτζετ; Τα λεφτά ήταν απεριόριστα για την τουρκική ομάδα κι όποιον ήθελε, τον έπαιρνε. Αρκεί να έκανε ένα τηλέφωνο.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δεκάδες φορές του προτάθηκαν παίκτες του Τριφυλλιού. Ξένοι, Έλληνες, ελεύθεροι ή με συμβόλαιο. Μήπως το ίδιο δεν έμεινε και με τον Μάνο Παπαδόπουλο στη Ζενίτ; Έχετε δει να ακουμπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού; Κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων! Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης από… 3.000 κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη, κύκλωσε το όνομα του Βέλεθ.

Ακόμη κι αν η πρόταση ήταν του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ήξερε πώς μπορούσε να αποφύγει τις κακοτοπιές ο Έλληνας τεχνικός. Κι όμως, η Αλ Φατέχ έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για να πάρει τον αρχηγό της με 250.000 ευρώ. Αυτή είναι η προσφορά που κατέθεσε, ενώ άπαντες γνώριζαν, ποδοσφαιριστής-ατζέντης-Σαουδάραβες, πως ούτε με τα διπλά δεν θα έμπαινε σε διαδικασία συζήτησης ο Παναθηναϊκός, μετά τη χρονιά που έκανε πέρυσι ο Ισπανός.

Το θέμα ως το Σαββατοικύριακο θα έχει τελειώσει και η πιθανότητα μεταγραφής του Βέλεθ είναι ελάχιστη, αλλά κάποιες εντυπώσεις θα μείνουν.

SDNA

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News