Παράπονα από διαιτητές και παίκτες ο Τζόρτζεβιτς

Παράπονα από διαιτητές και παίκτες ο Τζόρτζεβιτς

Πολλά και εύλογα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Παράπονα είχε όμως και από τους παίκτες του…

Σπάνιες φορές το κάνει, αλλά δικαιολογημένα σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την άθλια αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τους διαιτητές του αγώνα.

[ads2]

“Νομίζω πως η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να το κάνει για να κερδίσει. Ήταν καλή γενικά, αλλά στο τέλος τα τρίποντα (στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων) έκαναν τη διαφορά. Κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών μάς κατέβαλαν. Όταν κάνω λάθος, το αποδέχομαι και το λέω. Ο τρόπος με τον οποίο με χρέωσαν με τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Δεν γίνεται να μας απαγορεύουν να κάνουμε πράγματα. Δεν μπορούμε να βάζουμε το χέρι στο πρόσωπό μας και να μιλάμε στον πάγκο μας; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, δεν μίλησα σε κάποιον διαιτητή. Λυπάμαι που μιλάω τόσο για την τεχνική ποινή”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, για να ασχοληθεί εν συνεχεία με τα αγωνιστικά:

“Ξεκινήσαμε με ελάχιστη διάθεση να παλέψουμε. Κάτι που απαγορεύεται. Πρέπει να έχουμε “μαχητές” στο παρκέ για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν έτσι όμως από την αρχή. Δεν υπάρχει λογική στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι”.

Προσπαθώντας να σχολιάσει την συμπεριφορά της ομάδας του στο παιχνίδι, με εξαίρεση το πρώτο τετράλεπτο, κι αν αυτό είχε να κάνει με το πρόστιμο που επιβλήθηκε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ανέφερε: “Δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το πρόστιμο. Γιατί αν είναι αυτό το θέμα, θα πεθάνω. Είναι ξεκάθαρα η άποψή μου. Είναι μια λεπτομέρεια. Χρειαζόταν να αντιδράσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αντιδράμε πάντα στα παιχνίδια, αλλά να δρούμε. Να δρούμε πριν έρθει το πρόβλημα, να παλεύουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Ενώ σε τοποθέτηση δημοσιογράφου πως για τρίτη σερί φορά ο Παναθηναϊκός χάνει από τη Λοκομοτίβ στα τελευταία λεπτά, σχολίασε: “Έχουν καλούς χειριστές της μπάλας και εκτελεστές. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ντιλέινι, τον πρώτο σκόρερ της Euroleague. Ο Ντρέιπερ έβαλε μεγάλα καλάθια, με πίεση στην μπάλα, εκτός συστήματος και λογικής. Η Λοκομοτίβ έχει τους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια”.

Τέλος, φανερά ενοχλημένος μετά από ερώτηση για την απόφασή του να περάσει τον Γκιστ στο παρκέ αντί του Ραντούλιτσα στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, είπε: “Ο Ραντούλιτσα ή ο Γκιστ δεν είχαν να κάνουν με τα ανοιχτά σουτ της Λοκομοτίβ. Πρέπει να καταλαβαίνετε αυτό που βλέπετε πριν με ρωτήσετε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News