Πρόταση γάμου και… αποθέωση στο ΟΑΚΑ! (pics)

Πρόταση γάμου και… αποθέωση στο ΟΑΚΑ! (pics)

Γυναίκας φίλαθλος του Παναθηναϊκού έβαλε τη βολή στο διαγωνισμό ημιχρόνου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και «κέρδισε» μία πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στην εντός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Ζιελόνα Γκόρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Στην αναμέτρηση της Παρασκευής (11/12) στο ΟΑΚΑ μία φίλαθλος του Παναθηναϊκού συμμετείχε στο διαγωνισμό ευστοχίας που διοργανώνει στα ημίχρονα των αγώνων η ΚΑΕ και αμέσως μετά την εύστοχη προσπάθειά της από τη γραμμή των βολών δέχθηκε πρόταση γάμου.

Αρχικά, από τα μάτριξ του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έπαιξε ένα μικρό βίντεο κι εν συνεχεία εμφανίστηκε η φωτογραφία του συντρόφου της, με το ερώτημα «Θέλεις να με παντρευτείς;». Σύσσωμη η Θύρα 13 φώναξε «όχι», η κοπέλα όμως είπε το «ναι» στον αγαπημένο της. Δείτε, μέσα από φωτογραφίες, τι συνέβη στο ΟΑΚΑ…

timthumb (1) protasi Παναθηναϊκός-14 (1) Παναθηναϊκός-14 Παναθηναϊκός-44

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News