Πρωτάρης, αλλά...

Πρωτάρης, αλλά...


Ο Τζέιμς Φελντέιν στο πρώτο του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν νικητής (70-64) δείχνοντας να ξέρει το τι σημαίνει αυτό που πέτυχε στο ΣΕΦ!

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε κάποια σουτ αλλά η άμυνα μας βοήθησε να μείνουμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην επίθεση και βάλαμε κάποια καλάθια αλλά γενικά η άμυνα ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση», είπε αρχικά ο Δομινικανός άσος.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν κουρασμένος απλά ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Όλη η ομάδα έπαιξε σκληρά κι είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Ο Διαμαντίδης, ο κόουτς, όλοι με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να νοιώσω σαν το σπίτι μου. Είμαι σε καλή κατάσταση καθώς αγωνιζόμουν με την Εθνική μου ομάδα, ήταν κάτι που σίγουρα με βοήθησε σε αυτό το παιχνίδι»
Ενώ τέλος, σχολίασε: «Φυσικά και ξέρω τι θα πει αυτή η νίκη για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήρθαν για να μας εμψυχώσουν πριν από το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό που μπορέσαμε να νικήσουμε γι’ αυτούς»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News