ΦΥΓΕ!

ΦΥΓΕ!

Ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Γιώργο Μποροβήλο αν προτίθεται να παραιτηθεί απ’ την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως δεν συντρέχει λόγος!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στα… όπλα περνάει ο Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις δικαστικές υποθέσεις και τις προτάσεις του αντιεισαγελλέα, κ. Πούλιου, όπου μεταξύ άλλων πρότεινε να παραπεμφεί σε δίκη ο Γιώργος Μποροβήλος (για την φερόμενη εμπλοκή του στα στημένα του 2011).

Οι πράσινοι λοιπόν είχαν σήμερα επικοινωνία με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και ουσιαστικά τον ρώτησαν αν προτίθεται να παραιτηθεί απ’ το πόστο του, με το σκεπτικό πως «δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Λίγκας να έχει τέτοιου είδους εκκρεμότητες».

Ο κ. Μποροβήλος απάντησε στους ανθρώπους του τριφυλλιού πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να αποχωρήσει απ’ τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει απορίες ως προς την ηθική υπόσταση του πράγματος.

Πάντως απ’ την ΠΑΕ τονίζουν πως την Παρασκευή αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα και πιο αναλυτικά στο εν λόγω θέμα, αλλά και στις εν γένει εξελίξεις που τρέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το Koriopolis.

Υπενθυμίζεται πως βάσει της πρότασης αντιεισαγγελέα κ. Πούλιου, ο Μποροβήλος είναι κατηγορούμενος για τις αξιόποινες πράξεις (α) της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού (ποδοσφαιρικού) αγώνος, από κοινού, κατά συρροή και β) του παρανόμου στοιχήματος (συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα μέσω παρενθέτων προσώπων δια διαδικτύου), κατ΄ εξακολούθηση, κατά το χρονικό διάστημα από 16/2/2011 έως 12/3/2011, όσον αφορά στoυς χειραγωγημένους αγώνες).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Οι Γάλλοι λένε ότι ο καλός σεφ φαίνεται όταν έχει μέτριο υλικό: τότε πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.