Παναθηναϊκός: Οι αντι... Ακαϊντίν και Γέντβαϊ στην ενδεκάδα με Αρη

Παναθηναϊκός: Οι αντι... Ακαϊντίν και Γέντβαϊ στην ενδεκάδα με Αρη

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει εναντίον του Άρη (28/4, 20:30) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League χωρίς τους Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γέντβαϊ, καθώς και οι δύο έλαβαν κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεντβάι και Ακαϊντίν, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Τις τρεις κίτρινες κάρτες έφτασαν και ο Τούρκος, αλλά και ο Κροάτης στην ήττα από την Ένωση και σύμφωνα με τον κανονισμό θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Πλέον, ο Τούρκος τεχνικός καλείται να βρει τους αντικαταστάτες στο κέντρο της άμυνας με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τους Ούγκο και Αράο να παίρνουν θέση στην άμυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News