Παναθηναϊκός: Έδειξε... Ζέκα για το παιχνίδι με τον Άρη η πράσινη ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Έδειξε... Ζέκα για το παιχνίδι με τον Άρη η πράσινη ΠΑΕ

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Άρη και μια εξ αυτών, φαίνεται πως θα είναι η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στο αρχικό σχήμα.

Οι Τιν Γέντβαι και Σαμέτ Ακαϊντίν συμπλήρωσαν κάρτες στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Φατίχ Τερίμ καλείται να πάρει αποφάσεις για το κέντρο της άμυνας ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη..

Ο πολύπειρος προπονητής θα γυρίσει εκτός απροόπτου τον Ουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας και θα τον πλαισιώσει με τον συμπατριώτη του, Βίτορ Ούγκο.

Ο τελευταίος δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα των πλέι οφ από το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου είχε περάσει ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο μετά το 3ο γκολ των «πρασίνων» με τον Ιωαννίδη.

Από κει και πέρα, ο Αράο με τη σειρά του θα αφήσει κενό στο χώρο της μεσαίας γραμμής κι όπως μαρτυρά η αφίσα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το επικείμενο παιχνίδι της Λεωφόρο, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού ο Κάρλος Ζέκα.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News