Βαθμοί για την Ελλάδα από τον Λέων στο Παγκόσμιο Πάλης

Βαθμοί για την Ελλάδα από τον Λέων στο Παγκόσμιο Πάλης

Προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα που θα την ανεβάσουν στην παγκόσμια κατάταξη ολοκλήρωσε την πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης ο Νίκος Λεών.

Ο Πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. ηττήθηκε στον αγώνα του για τους “16” στην κατηγορία των 130 κιλών Ελληνορωμαϊκής Πάλης από τον Λευκορώσο Kiryl HRYSHCHANKA και σε συνδυασμό με την ήττα του αντιπάλου του στον επόμενο γύρο ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο Λέων ηττήθηκε με 2-1 στα σημεία σε ένα πολύ δυνατό ματς στο οποίο οι δύο αθλητές ήταν κυριολεκτικά πολύ κοντά. Ο παλαιστής του Τριφυλλιού βρέθηκε να κερδίζει το πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ.

Ο Νίκος Λέων δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Ολοκληρώθηκε η πρώτη μου συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αρχικά είμαι περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ και πολύ χαρούμενος για το ματς μου με τον Λευκορωσο καθώς κρίθηκε στον πόντο.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστώ και θα ετοιμαστω για την νέα χρονιά. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά η φετινή και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν καθ’όλη τη χρονιά και όλους αυτούς που μου έδωσαν δύναμη με τις ευχές αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ όλους, πάμε δυνατά για την νέα χρονιά”

Τον απολογισμό της για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε στο panathinaikos1908.gr και η προπονήτρια του Συλλόγου μας, Λία Νικολάου: “Τελείωσε αισιόδοξα η αγωνιστική χρονιά για τους άντρες με πολλά αισιόδοξα μηνύματα αφού το ματς του Λέων κρίθηκε στην λεπτομέρεια αλλά και στην πρώτη εμπειρία για τόσο μεγάλη διοργάνωση. Το ότι είμαστε κοντά μου δίνει το δικαίωμα να ελπίζω για διάκριση στο μέλλον. Οι διεθνείς συμμετοχές του τμήματος συνεχίζονται αφού έχουμε την συμμετοχή ακόμα στο Παγκόσμιο Παίδων, στο Παγκόσμιο Νέων και στους Βαλκανικούς Εφήβων. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους στηρίζουν το τμήμα και την προσπάθειά μας”.

«Κλειδώνουν» πέντε θέσεις στους ομίλους του Champions League: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News