Τα δεδομένα για Μάουρι και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Μάουρι και Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Μάουρι είχε «παίξει» για τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, αλλά η υπόθεση του παίκτη δεν είχε προχωρήσει, αφού ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς αποφάσισε να τον κρατήσει στη Μίλαν παρά το γεγονός πως είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» για το δανεισμό του.

Διαβάστε τι ισχύει για την περίπτωση του 20χρονου μέσου της Μίλαν, την υπομονή που χρειάζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και το σημείο-κλειδί στην υπόθεση.

[ads2]

Η περίπτωση του Μάουρι εξακολουθεί να είναι δύσκολη, ενώ χρειάζεται υπομονή διότι η Μίλαν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και οι όποιες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ιταλικής ομάδας απαιτούν χρόνο για να ξεκαθαρίσουν.

Σημείο-κλειδί στην υπόθεση είναι η πρόθεση της Μίλαν, με τον ιταλικό σύλλογο να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν ή όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News