Όμορφο συναίσθημα για Άλτμαν η Λεωφόρος

Έτσι το "κάρφωσε" ο 'Αλτμαν! (vid)

O Όμρι Άλτμαν μίλησε για την παρθενική τιυ εμφάνιση στη Λεωφόρο, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στην Καμπάλα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε:

«Ήταν ένα καλό και δυνατό ματς για εμάς αυτό το φιλικό. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι διότι ξεκινάει κι επίσημα η χρονιά και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Ερωτηθείς για την Γκαμπάλα που θα βρεθεί στον δρόμο του «τριφυλλιού» για δεύτερη φορά μετά το 2015, ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός επισήμανε:

«Δεν ξέρω προσωπικά κάτι για τον αντίπαλό μας. Αλλά για να βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα».

Αναφορικά με το γεγονός ότι έπαιξε για πρώτη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού είπε:

«Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μου αρέσει να εισπράττω την αγάπη του κόσμου και πρέπει να παίξω καλό ποδόσφαιρο ούτως ώστε να ανταποδώσω τη στήριξη των οπαδών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News