Ο...αθόρυβος ήρωας του Παναθηναϊκού

Ο...αθόρυβος ήρωας του Παναθηναϊκού

Η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες έχουν αναγεννηθεί, η ομάδα αισθάνεται ομάδα και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να έρχονται ευνοϊκά. 

Υπάρχει όμως ένας παίκτης που δεν έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα που αξίζει. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του “τριφυλλιού” απο όποια σκοπιά κι αν το δούμε. Υπάρχει ένα στοιχείο όμως που δεν έχει συγκεντρώσει την ανάλογη προσοχή. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όταν έφτασε η ώρα να αντικαταστήσει τον Λουκ Στιλ πολλοί είπαν πως είναι μικρός, είναι ανέτοιμος και καθόλου σταθερός. Ο νεαρός όμως διέψευσε τους πάντες με τον πιο πειστικό τρόπο, μέσα στο γήπεδο.

O, πολιτογραφημένος Γερμανός, τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ σε 17 αγώνες ! Είναι πολύ εντυπωσιακά τα στατιστικά του. Στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν απο τους καλύτερους σώζοντας αρκετές φορές την εστία. Ενώ δεν έχει κάνει ακόμη κανένα τρανταχτό λάθος που θα σημαίνει αυτόματα γκολ.

Ο 23χρονος ίσως αποτελεί τεράστια επένδυση για τους “πράσινους” αφού μπορεί άνετα να είναι ο βασικός τερματοφύλακας και του χρόνου!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News