"Κλείδωσε" το κανάλι που θα δείξει το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα

"Κλείδωσε" το κανάλι που θα δείξει το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Europa League με αντίπαλο την Γκαμπάλα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για το UEFA Europa League της σεζόν 2017-18 με αντίπαλο την Γκαμπάλα έρχεται, την Πέμπτη 27/7, στις 21.30, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην COSMOTE TV.

Μέσα από το COSMOTE SPORT 1HD, θα «μεταφερθούμε» στο “Απ. Νικολαΐδης” και θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι των “πρασίνων” με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Η Γκαμπάλα, πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας το “διπλό” στην έδρα της πολωνικής, Γιαγκελόνια και βρέθηκε στο δρόμο του Παναθηναϊκού, για δεύτερη φορά μετά το 2015, όταν είχε αφήσει εκτός διοργάνωσης την ελληνική ομάδα, στα play-offs.

Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (20.30), θα παρακολουθήσουμε την pre-game εκπομπή που θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ, τις συνθέσεις των ομάδων και όλα τα τελευταία νέα από τα δύο «στρατόπεδα». Μετά την λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει post-game εκπομπή με ανάλυση των επίμαχων φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξαν έτοιμοι για την πρώτη πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, με την ολλανδική Άλκμααρ και μένει να διαπιστώσουμε τη συνέχεια στον αγώνα με την Γκαμπάλα, την Πέμπτη 27/7, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1HD)”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News