Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 56-85: Τα highlights του φιλικού (vid)

Δείτε τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γαλατάσαραϊ.

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 56-85: Τα highlights του φιλικού (vid)

Μπορεί να έλειπαν οι Σλούκας, Μπράουν, Λεσόρ και Αντετοκούνμπο και για 15 λεπτά να είχαν δυσκολευτεί αλλά οι “πράσινοι” βρήκαν ρυθμό και επικράτησαν εύκολα με 85-56 της Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-56 της Γαλατασαράι σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Sinan Erdem”. Ο Εργκίν Αταμάν, που δε είχε στη διάθεσή του τους Σλούκα, Μπράουν, Λεσόρ και Αντετοκούνμπο, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ξεχώρισε με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Ερνανγκόμεθ είχε 9 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Τσεντί Οσμάν σημείωσε 12 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν οι Τζέριαν Γκραντ (10π., 5ασ.) και Ιωάννης Παπαπέτρου (10π., 2ρ.). Πριν το τζάμπολ η Γαλατασαράι τίμησε τον Εργκίν Αταμάν για την προσφορά του στον σύλλογο, στον οποίο θήτευσε από το 2012 έως και το 2017.

Δείτε τα highlights :

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr