Τηλεοπτική μετάδοση: Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός, το ποσό που θα πάρει

Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Ο Παναθηναϊκός ξεκινά ως φαβορί για τη νέα Ευρωλίγκα με τις μεταγραφές που θα κάνει»

Ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών συμφωνιών, ενόψει της νέας σεζόν στη Stoiximan Greek Basketball League.

Ως γνωστόν, στο πρωτάθλημα μπάσκετ υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ο Σύνδεσμος επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση προσέφερε ένα «πακέτο» ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και έκανε εκ νέου δικό της το προϊόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από αυτό το ποσό ο πρωταθλητής της σεζόν 2024 – 2025 θα λάβει 1.275.000 ευρώ, ενώ ο φιναλίστ θα πάρει 1.175.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο ΕΣΑΚΕ ήρθε σε συμφωνία και με την Cosmote, η οποία θα αποτελεί χορηγό και «συμπαίκτη» του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια, η Cosmote έδωσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ώστε να έχει το logo της στον κεντρικό κύκλο των παρκέ για την επόμενη τριετία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr